Logistiekweg 9, 4387PK Vlissingen-Tel: 0118 - 629432-Fax: 0118 - 637751

Welkom bij Stoffeeratelier De Vos

Stoffeeratelier De Vos (voorheen meubelstoffeerderij Bischops) is reeds jarenlang een begrip in de Zeeuwsche regio. Wij zijn gevestigd in Vlissingen, Zeeland. Vele klanten hebben de afgelopen jaren de weg naar onze vestiging weten te vinden. Dit komt voornamelijk omdat we een goede kwaliteit en service leveren èn aandacht voor de klant in onze zaak maar ook bij u thuis. Wij zijn onze klanten graag van dienst door U te adviseren in uw keuze. Kwaliteit, duurzaamheid en comfort zijn daarbij onze sleutelwoorden. Het is immers maatwerk.

Even voorstellen

De naam Blankenburgh en Meubelstoffeerderij Bischops zijn al jarenlang een begrip in de Zeeuwse regio. Sinds oktober 2022 heb ik mijn naam aan dit mooie bedrijf verbonden en voeren we de naam 'Stoffeeratelier De Vos'

Vele klanten hebben de afgelopen jaren de weg naar onze vestiging weten te vinden. Dit komt voornamelijk omdat we een goede kwaliteit en service leveren èn aandacht voor de klant in onze zaak maar ook bij u thuis.

Wij zijn onze klanten graag van dienst door u te adviseren in uw keuze. Kwaliteit, duurzaamheid en comfort zijn daarbij onze sleutelwoorden.

Het is immers maatwerk.